Vraag & Antwoord

Programmeren

Applicatie window in VB.NET

6 antwoorden
  • Is het mogelijk om in een VB.NET gemaakt programma een bepaalde feature in te bouwen, die er voor zorgt dat als je op een bepaalde knop drukt (bijv ESC) dat ie 'on top' (dwz on top van alle programma's) komt? Zoja, kan iemand mij de code daarvoor geven? Bij voorbaat dank!
  • http://www.codeguru.com/vb/gen/vb_system/keyboard/article.php/c4831/
  • Als ik de samengestelde code op het einde van de pagina gebruik krijg ik de volgende foutmeldingen te zien: Type 'MarshalAs' not defined -> <MarshalAs(UnmanagedType.FunctionPtr)> Name 'Marshal' not declared -> Marshal.GetHINSTANCE( Name 'Assembly' not declared -> [Assembly].GetExecutingAssembly.GetModules()(0)).ToInt32, 0) Enig idee hoe dit op te lossen? :(
  • Heb je ook de Imports statements meegenomen? En dan met name: [code:1:2a8877ba25]Imports System.Runtime.InteropServices[/code:1:2a8877ba25]
  • [quote:a1ec7a08bb="_Bjorn_"]Is het mogelijk om in een VB.NET gemaakt programma een bepaalde feature in te bouwen, die er voor zorgt dat als je op een bepaalde knop drukt (bijv ESC) dat ie 'on top' (dwz on top van alle programma's) komt? Zoja, kan iemand mij de code daarvoor geven? [/quote:a1ec7a08bb] KeyPreview van je form ofzo instellen en daarin de ESC-toets afhandelen. De TopMost-property van je form kan je instellen op True of False.
  • [quote:e3a6a5b87c="h4xX0r"][quote:e3a6a5b87c="_Bjorn_"]Is het mogelijk om in een VB.NET gemaakt programma een bepaalde feature in te bouwen, die er voor zorgt dat als je op een bepaalde knop drukt (bijv ESC) dat ie 'on top' (dwz on top van alle programma's) komt? Zoja, kan iemand mij de code daarvoor geven? [/quote:e3a6a5b87c] KeyPreview van je form ofzo instellen en daarin de ESC-toets afhandelen. De TopMost-property van je form kan je instellen op True of False.[/quote:e3a6a5b87c] 'KeyPreview'? Ik ben nieuw bij VB.NET, dus graag volledige code geven :P. Bij TopMost is die bepaalde form on top van alle forms en dat is juist niet de bedoeling. De gehele applicatie moet on top van alle apps zijn. [quote:e3a6a5b87c="meneer_ed"]Heb je ook de Imports statements meegenomen? En dan met name: [code:1:e3a6a5b87c]Imports System.Runtime.InteropServices[/code:1:e3a6a5b87c][/quote:e3a6a5b87c] Ja, dan krijg ik alsnog dezelfde foutmeldingen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.