Vraag & Antwoord

Programmeren

converteren access97 -->access2002

4 antwoorden
  • Bij het converteren van een access programma 97 naar 2002 krijg ik altijd de volgende vraag : " PARAMETERWAARDE OPGEVEN" dit in een dialoogvenster, het gaat steeds over een keuzelijst met invoervak. In de versie 97 werkte dit perfect. [code:1:349f327b9e]Sub Keuzelijst_met_invoervak4_AfterUpdate() ' De record zoeken die overeenkomt met het besturingselement Me.RecordsetClone.FindFirst "[werknemer] = '" & Me![Keuzelijst met invoervak4] & "'" Me.Bookmark = Me.RecordsetClone.Bookmark Me.Subformulier_dagkaart.Requery End Sub[/code:1:349f327b9e] Wie bezorgt me een tip of aanwijzing
  • Heeft dit niet met DAO/DOA te maken?
  • Inderdaad, dat heeft niet met DAO te maken (doa = dead on arrival :-)). Helaas geen idee waar wel mee, sorry. De procedure is er een die met een wizard wordt gemaakt. Probeer die wizard eens in Ac2003 en kijk wat de verschillen in code zijn. Ik heb hier alleen Access 2000 dus kan het niet even voor je doen.
  • Woei! Dat was een domme reactie! Controleer eens of het invoervak nog steeds zo heet; zet anders een '[i:7ac8f9384d].value[/i:7ac8f9384d]' erachter, see what happens.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.