Vraag & Antwoord

Programmeren

Automatiseren van handelingen in Internet Explorer

4 antwoorden
  • Ik heb de volgende vraag. Ik wil een aantal handelingen automatiseren in Internet Explorer. Als ik mijn PC uit standby haal, kan ik geen verbinding maken met het internet. Ik ben er nog niet achter wat de oorzaak is. Ik weet al wel hoe ik het moet oplossen zonder de PC opnieuw te moeten opstarten. De handelingen zijn: EXTRA - INTERNETOPTIES - VERBINDINGEN - LANINSTELLINGEN - OK - OK. Kan iemand mij vertellen hoe ik zo'n handeling kan automatiseren en is het ook mogelijk om het uit te voeren met een knop(combinatie) op mijn toetsenbord? Ik ben benieuwd. Jan
  • Nog een paar crossposts en men helpt je niet meer. Dat heet om aandacht vragen. Een probleem is lastig, maar wij doen ook andere dingen en er zijn meer mensen die hulp willen dan alleen jij :wink: Ga naar ->apparaatbeheer en zoek je ethernetadapter op ->Ga naar de opties van je adapter en zorg dat powersaving NIET staat aangevinkt.
  • Niet crossposten graag.
  • Jimmy en Bill, het was mij er niet om te doen om sneller een antwoord te krijgen. Ik ben nog steeds benieuwd of het mogelijk is om handelingen te automatiseren en daarnaast wilde ik het probleem oplossen. Omdat het oplossen van het probleem niet in dit forum past, heb ik dat onder het andere forum geplaatst. Blijkbaar niet slim van mij. Excuses! Ik heb je raad gevolgd en het probleem is hiermee volledig opgelost. Bedankt! Jan :oops:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.