Vraag & Antwoord

Programmeren

[PDF] exportAsFDF

5 antwoorden
  • Ik wil een PDF-formulier maken, dat na het invullen op een lokale schijf wordt weggeschreven als FDF-bestand. Het lukt me wel een FDF-bestand te versturen via de mail, maar niet lokaal op te slaan. Ik gebruik de volgende JavaScript commando: exportAsFDF(true, true, null, true, "/c/test/test.fdf"); Ik kan het betreffende bestand nergens vinden, waaruit ik opmaak dat deze dus niet opgeslagen is. Kan iemand mij op weg helpen?
  • [quote:d018a14450="Peter_C"]Ik wil een PDF-formulier maken, dat na het invullen op een lokale schijf wordt weggeschreven als FDF-bestand. Het lukt me wel een FDF-bestand te versturen via de mail, maar niet lokaal op te slaan. Ik gebruik de volgende JavaScript commando: exportAsFDF(true, true, null, true, "/c/test/test.fdf"); Ik kan het betreffende bestand nergens vinden, waaruit ik opmaak dat deze dus niet opgeslagen is. Kan iemand mij op weg helpen?[/quote:d018a14450] Ik lees een aantal dingen: [list:d018a14450] op lokale schijf wegschrijven. Javascript de functie exportAsFDF pad /c/test/test/fdf [/list:u:d018a14450] Dat kan niet, zonder gebruik van externe componenten. Is fdf een typefout? of bedoel je toch pdf?
  • Volgens mij bedoeld Peter_C formulieren [b:f57ae5f8f2]in[/b:f57ae5f8f2] een PDF document. En staat het topic dus eigenlijk in het verkeerde forum (heeft in dat geval niets met web te maken).
  • Wat Annie zei klopt. Formulieren in een PDF. Ik dacht dat het onder scripting viel. Ik zal het in een ander forum gaan proberen. Advies welke?
  • ah... ehmmm; ik move hem wel naar programmeren. t.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.