Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

ticket booking applicatie?

None
3 antwoorden
 • Hoi,
  Op mijn stage hebben ze veel tickets voor sporten(bvb voetbalkaartjes)
  Per keer krijgen we ongeveer een aantal of 30 kaarten. De aanvragen op ons werk is vele malen groter. We willen graag werken onder de motto: wie eerst komt wie eerst maalt.
  Nu gaat dat neit altijd even goed…
  Momenteel doen we het op de ouderwetse manier van: mail naar mij zodat ik je inschrijf.
  Maar zo krijg ik dus 70 aanvragen en moet ik 40 mensen iets sturen van: sorry de kaarten zijn op. De overige 30 moet ik ook weer een mailtje sturen ja ze het kunnen ophalen!
  Kost mij ontzettend veel werk, ben zo dan al een halve dag kwijt.

  Het bedrijf waar ik werk heeft een eigen Intranet (interne internet). Als er kaartjes zijn zetten wij dat op het intranet. De bedoeling is dat er nu een soort knopje op de intranet komt met: schrijf mij in.
  Zij zien gelijk dan of ze zijn ingeschreven (dus nog plaats was/is) of dat de kaartjes op zijn. Het zou helemaal geweldig zijn als er nog een functie is met daarop: kaarten nog beschikbaar of niet. daarna zou het gekoppeld moeten worden aan mijn excel zodat ik kan zien WIE het wel heeft. Dan kan ik het doorvoeren in het systeem.

  Nu moeten wij alles handmatig doen, kost erg veel tijd en krijgen we vaak geteleurstelde personeelsleden.

  Weet iemand hier een Apllication voor? Het liefst met zo weinig mogelijk functies (alleen degen die ik heb opgenoemd zijn noodzakelijk).

  PS: ik noem het bedrijf niet wegens privacy en mijn respect jegens het bedrijf
  PS2: Ik heb al een hele tijd zitten googlen, maar weet eigenlijk neit welke goede termen ik zou moeten gebruiken (ticketing machine?)

  Mvg. Kaisz
 • ik zou als het mogelijk zijn een forum downloaden en dat installeren.
  Dan maak je per wedstrijd een thread aan en in de volgorde van reageren heb je de kaarten te delen. Bovendien als je 30 reply's hebt kun je als admin/eigenaar van het forum de thread op slot gooien.
  In forum is "mass e-mail" ook mogelijk. Je systeembeheerder moet wel meewerken.
 • [quote:ebce012c12="kaisz"]
  Op mijn stage hebben ze veel tickets voor sporten(bvb voetbalkaartjes)  Het bedrijf waar ik werk heeft een eigen Intranet (interne internet). Als er kaartjes zijn zetten wij dat op het intranet. De bedoeling is dat er nu een soort knopje op de intranet komt met: schrijf mij in.
  Zij zien gelijk dan of ze zijn ingeschreven (dus nog plaats was/is) of dat de kaartjes op zijn. Het zou helemaal geweldig zijn als er nog een functie is met daarop: kaarten nog beschikbaar of niet. daarna zou het gekoppeld moeten worden aan mijn excel zodat ik kan zien WIE het wel heeft. Dan kan ik het doorvoeren in het systeem.  Weet iemand hier een Apllication voor? Het liefst met zo weinig mogelijk functies (alleen degen die ik heb opgenoemd zijn noodzakelijk).
  [/quote:ebce012c12]
  Zelf maken als onderdeel van het intranet.
  Met een simpele database en webpagina(s) moet je al een heel eind komen.
  Overzicht laat je gewoon als webpagina zien.

  Leuke opdracht als stagiaire :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.