Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Excel optie niet beschikbaar

John
4 antwoorden
 • Ik heb een vrij uitgebreid excel sheet bestaande uit 55 bladen en met verschillende macro's.

  In deze bladen wil ik gebruik maken van een afhankelijke opmaak maar deze optie is niet beschikbaar (lichtgrijs weergegeven).

  Overigens is ook de optie om cellen samen te voegen niet beschikbaar (ook lichtgrijs).

  Wanneer ik een nieuw werkblad open zijn deze opties wel beschikbaar dus het zit echt in het gebruikte blad en niet in (de installatie van) excel zelf.

  Heeft er iemand enig idee waardoor deze optie niet beschikbaar is en hoe ik deze wel beschikbar kan krijgen ? Alvast bedankt voor jullie hulp.

  John
 • Is het desbetreffende werkblad soms beveiligt ?
 • De opties "map beveiligen" en "werkblad beveiligen" zijn ook niet beschikbaar. Misschien belangrijk om te melden dat het een gedeeld bestand is, gedeelde werkmap beveiligen is wel beschikbaar.
 • [quote:595a5cae89="John"]De opties "map beveiligen" en "werkblad beveiligen" zijn ook niet beschikbaar. Misschien belangrijk om te melden dat het een gedeeld bestand is, gedeelde werkmap beveiligen is wel beschikbaar.[/quote:595a5cae89]
  Voorwaardelijke opmaak toevoegen of wijzigen is niet mogelijk in een gedeelde werkmap. Als je voorwaardelijke opmaak hebt toegevoegd voor je het bestand gedeeld hebt, is dat nog wel beschikbaar.
  Als je zoekt in de help op "gedeelde werkmap", dan vind je nog een lijst met functies die niet beschikbaar zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.