Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Ik weet niet waar ik best in kan programmeren voor opdracht

Bill Gates
2 antwoorden
 • Hey

  Ik moet voor mijn stage op school een interne website maken ( moet lokaal draaien en indien mogelijk voor bepaalde mensen van buitenaf ook toegankelijk zijn) voor een vzw waar een personeelsbestand, smoelenboek,weekplanning van verschillende afdelingen, medische dossiers, nieuwsbrieven, contactgegevens…. beschikbaar moet zijn.Ze dienen ook op geregelde tijdstippen geupdate te worden en backup van genomen worden. Nu heb ik enkel en alleen al een beetje ervaring met visual webdeveloper( en Visual studio 2005) en dreamweaver.

  Weet iemand onder jullie misschien wat voor zo een toepassingen de meest voor de hand liggende of makkelijkste oplossing is? Dat mag eventueel een ander programma zijn, ben bereid te leren zolang het me maar verder op weg helpt.

  Jullie zouden mij hier enorm mee vooruit helpen moet er iemand zijn die hier raad mee weet.
 • Als de opdracht luidt dat je een site moet maken, start je altijd met een vooronderzoek welke technieken mogelijk zijn en welke technieken het beste zijn qau kennis, voorraad, aanwezig zijn, onderhoud, passend op netwerk enz. enz.

  Trek er rustig een paar dagen voor uit. Risisco van je stageplek dat ze een vrij open opdracht hebben gegeven.

  Dan mag ik toch wel ergens hopen dat je geen HBO-stage doet. Op dat niveau mag wel verwacht worden dat je zo'n vooronderzoek automatisch hebt gestart.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.