Vraag & Antwoord

Programmeren

Skin in Delphi

12 antwoorden
 • Weet iemand hoe je een skin in Delphi installeerd?
 • Misschien heb je hier iets aan. http://www.vclcomponents.com/s/0__/skin_for_delphi
 • [quote:e13aeb9e9f="Maxstar"]Misschien heb je hier iets aan. http://www.vclcomponents.com/s/0__/skin_for_delphi[/quote:e13aeb9e9f] En dan is?? :$
 • Kwil alleeen weten hoe je dat installeerd...
 • Niemand?
 • Ik zou zelf liever deze gebruiken : http://alphaskins.com/ Ze hebben een gratis versie : http://alphaskins.com/sfiles/alite.zip (1) pak het zip-bestand uit (2) volg de instructies in het bestand 'install.txt' (3) klaar ... In je eigen delphi-programma hoef je dan in principe alleen maar de 'Skinmanager' en 'SkinProvider' op je form te zetten. Daarna hoef je alleen nog aan te geven in welke map de skins staan (er worden er een stuk of twintig meegeleverd) en welke je wilt gebruiken. Het wijst zich in principe vanzelf. Als je je programma dan compileert en start zul je jouw skin in actie zien. Meer skins staan hier : http://www.alphaskins.com/asdwnld.php
 • [quote:c4cd3e0179="JaFO"]Ik zou zelf liever deze gebruiken : http://alphaskins.com/ Ze hebben een gratis versie : http://alphaskins.com/sfiles/alite.zip (1) pak het zip-bestand uit (2) volg de instructies in het bestand 'install.txt' (3) klaar ... In je eigen delphi-programma hoef je dan in principe alleen maar de 'Skinmanager' en 'SkinProvider' op je form te zetten. Daarna hoef je alleen nog aan te geven in welke map de skins staan (er worden er een stuk of twintig meegeleverd) en welke je wilt gebruiken. Het wijst zich in principe vanzelf. Als je je programma dan compileert en start zul je jouw skin in actie zien. Meer skins staan hier : http://www.alphaskins.com/asdwnld.php[/quote:c4cd3e0179] Zijn er ook van dit soort skins voor VB2008 ?
 • [quote:e4cd55f4fb="rickydejong"][quote:e4cd55f4fb="JaFO"]Ik zou zelf liever deze gebruiken : http://alphaskins.com/ Ze hebben een gratis versie : http://alphaskins.com/sfiles/alite.zip (1) pak het zip-bestand uit (2) volg de instructies in het bestand 'install.txt' (3) klaar ... In je eigen delphi-programma hoef je dan in principe alleen maar de 'Skinmanager' en 'SkinProvider' op je form te zetten. Daarna hoef je alleen nog aan te geven in welke map de skins staan (er worden er een stuk of twintig meegeleverd) en welke je wilt gebruiken. Het wijst zich in principe vanzelf. Als je je programma dan compileert en start zul je jouw skin in actie zien. Meer skins staan hier : http://www.alphaskins.com/asdwnld.php[/quote:e4cd55f4fb] Zijn er ook van dit soort skins voor VB2008 ?[/quote:e4cd55f4fb] Niemand?
 • [url=http://www.devexpress.com/]DevExpress[/url] heeft wel wat je zoekt voor VB2008. Is niet gratis (zelfs best wel prijzig, [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionWinForms.xml]voor WinForms[/url] en [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionASPNET.xml]voor ASP.Net[/url]), maar je kan wel 30 dagen evalueren.
 • [quote:374c0f81ff="meneer_ed"][url=http://www.devexpress.com/]DevExpress[/url] heeft wel wat je zoekt voor VB2008. Is niet gratis (zelfs best wel prijzig, [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionWinForms.xml]voor WinForms[/url] en [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionASPNET.xml]voor ASP.Net[/url]), maar je kan wel 30 dagen evalueren.[/quote:374c0f81ff] Bestaat het niet gratis voor VB2008
 • [quote:53dec3dfb6="rickydejong"][quote:53dec3dfb6="meneer_ed"][url=http://www.devexpress.com/]DevExpress[/url] heeft wel wat je zoekt voor VB2008. Is niet gratis (zelfs best wel prijzig, [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionWinForms.xml]voor WinForms[/url] en [url=http://www.devexpress.com/Products/NET/DXperience/editionASPNET.xml]voor ASP.Net[/url]), maar je kan wel 30 dagen evalueren.[/quote:53dec3dfb6] Bestaat het niet gratis voor VB2008[/quote:53dec3dfb6] Of een ander gratis programma waar je een programma kan maken met de office 2007 skin (het het liefst outlook)
 • [quote:697cfe3a5d="rickydejong"]Of een ander gratis programma waar je een programma kan maken met de office 2007 skin (het het liefst outlook)[/quote:697cfe3a5d]Ik heb even [url=http://www.google.nl/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&newwindow=1&q=vb.net+office+2007+style&btnG=Search]gezocht[/url], maar er zitten niet veel gratis tools tussen. Je zal wel losse (gratis) controls kunnen vinden die je applicatie een Office look kunnen geven. Maar als je wilt skinnen, zul je moeten betalen, ben ik bang.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.