Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Visual C# maakt 100den project files aan

perloc
4 antwoorden
 • Ik heb Visual C# 2008.
  Nu heb ik slechts 2 maal een project file aangemaakt, maar dat heeft als resultaat dat er 775 folders en files onder die naam zijn aangamaakt.
  Is dat normaal?
  En stel je voor dat ik straks enige tientallen files heb, dan zal mijn virusscanner overwerkt moeten verrichten!!
  Buiten andere problemen…..

  perloc
 • Hmm, dat lijkt me wel wat veel. Ik heb zelf toch wel vrij complexe programma's geschreven, maar dan zit ik toch uiteindelijk op 30 tot 100 bestanden. Ga eens na welke bestanden worden aangemaakt.
 • Er is nog iets eigenaardigs aan de hand.
  Het aantal verschillende files welk wordt aangemaakt is niet zo groot maar wordt over de 24 lessen (Hours - van James Foxall) iedere keer herhaald in diverse 24 stuks folders met verschillende naam.
  De les in Hour nr. 1 (= Picture Viewer.cs -o.a.) wordt herhaald in les 2 to 24, maar als ik die apart ga opzoeken in 2-24 is die er niet.
  Tevens kan ik nauwelijks enige file deleten, alles is hidden en read only en ook als ik die attributes wegvink, wat wordt geaccepteerd, weigert de actie te worden uitgevoerd. Logisch als ze er niet zijn.
  Ik zoek de naam van de file met de Search functie van Windows (XP Prof SP3).
  Snap er niets van. Mijn computer werkt verder heel normaal en snel.
  Geen virus aanwezig, want gekontroleerd met MBAM en AVAST.
  Ik heb ze ook getracht in de Safe Mode te deleten. Geen resultaat, Windows springt uit de Search mode en komt terug met de desktop.
  perloc
 • Voor de zekerheid heb ik even een test uitgevoerd door een nieuw project te starten waarbij ik 1 knop heb gemaakt om het programma te stoppen … Dit leverde een map op met 40 bestanden … Ik gebruik de Visual Studio 2008 Express versie.

  Mogelijk dat jouw Visual Studio versie niet in orde is. Heb je die van de oorspronkelijke dvd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.