Vraag & Antwoord

Programmeren

Nieuw progamma windows progammeren

3 antwoorden
  • Hoi allemaal, Ik ben dus bezig geweest met het bedenken van een progamma. Ik wil een progamma die op windows runt die het complete design en vormgeving veranderd. Ik weet het die zijn er al, maar niet zoals ik het wil. Ik zal een voorbeeld geven van een ding die ik erin zet: - Onzichtbare scroll (wanneer je muis onder aan het scherm zit gaat het scherm automatisch omlaag scrollen) Kan iemand mij een progamma aanwijzen waar ik dit makkelijk mee kan doen? Alvast bedankt!
  • En je wilt dit doen om te beginnen met programmeren? Ik denk eerlijk gezegd dat dit wat te hoog gegrepen voor je is. Zelf ik, programmeer nu al 5/6 jaar professioneel, zou niet gelijk weten hoe je dit zo moeten aanpakken. Immers die programma's die je windows aanpassen, doen niet veel anders dan plaatjes veranderen. Zoals het welkom scherm, de kleur van je taakbalk etc. Dat zijn eigenlijk allemaal thema onderdelen. Wat jij wilt doen is eigenlijk iets functioneels binnen windows zelf aanpassen. Je zult dan echt dll bestanden van windows moeten gaan aanpassen en dat lijkt me eerlijk gezegd te lastig. Als je wilt leren programmeren, bedenk dan een simpeler opdrachtje en leg je er bij neer dat je dit niet kan aanpassen.
  • Hmmm..... het kan (zelfs in BASIC) maar het is geen beginnersstof. Bezoek de site [url]http://msdn.microsoft.com/en-us/default.aspx[/url] van Microsoft maar even om te zien hoe Windows in elkaar zit en hoe goed je zult moeten kunnen programmeren. Wil je gewoon wat programmeren? Doe dan Liberty BASIC. Cursussen via de HCC. Abcott

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.