Vraag & Antwoord

Programmeren

Een virtueel les progamma

Anoniem
RefluxLtd
6 antwoorden
 • Beste mensen,

  Ik ben Student aan het Radius college in Breda. En ga dit halve jaar full-time stage lopen bij een school nu ben ik Team voorzitter van 3 andere ICT-studenten en nu heeft de school aan ons gevraagd

  of wij enkele leer boeken van hun online willen gaan zetten in een programma voor speciaal voortgezet onderwijs leerlingen.

  Zou dit ook kunnen door een website te bouwen of hebben jullie wellicht ideeën hoe ik dit zou kunnen aanpakken?
 • Het is wat vaag, en naar mijn idee heb je zelf ook geen idee wat ze precies willen.

  Dus ik zou zeggen: Ga eens vragen wat ze willen, hoe ze dat voor zich zien etc. Alleen daarmee krijg je duidelijkheid op je vragen.
 • Kijk ook naar copyright issues, zowel met de auteur als de uitgever.

  En inderdaad nagaan wat ze willen, domweg online zetten van een pdf of ebook is natuurlijk een fluitje van een cent. Dus dat zullen ze wel niet bedoelen, lijkt me zo.
 • Omdat ik student ben betekend dat nog niet dat ik niks heb nagevraagd en of ik vooraf onderzoek heb gedaan hoe ik het programma het beste in elkaar zou kunnen zetten.

  En ja ik heb met de uitgeverij gesproken over de auteurs rechten en hier mee waren geen problemen.

  Dus nogmaals welke programmeer software lijkt jullie het beste?
 • Als je zelf iets gaat bakken, zou ik eerst naar php/mysql kijken. Op hotscripts.com zijn wellicht al geschikte scripts te vinden. Maar dan alleen als het interactief moet. Voor gewoon online zetten van een boek heb je helemaal geen software nodig.
 • Ik ben zelf ook student ;) Dus hoezo dacht je dat ik wat tegen studenten heb..

  Maar je vraag is gewoon heel vaag, door duidelijk uit te leggen wat je precies wilt bereiken kunnen we je alleen helpen. Het online zetten van wat leerboeken kan je simpel doen door een pdfje online te knallen. Maar naar mijn idee is dat niet de bedoeling. Wat bedoel je dus met online zetten..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.