Vraag & Antwoord

Programmeren

Tovenarij in Delphi. Een geuse-de unit werkt in het ene prog

3 antwoorden
  • Ik heb een unit van internet gehaald. Die werkt in een programma wat ik zelf gemaakt heb. In een ander programma roep ik hme op dezelfde wijze aan enzo, en hij crasht op een fout in die unit zelf (die unit die van internet gehaald is). Met het aanmaken van een nieuwe app. het zelfde liedje.<P>Heeft iemand anders iets dergelijks ook wel eens meegemaakt? Waar zou het aan kunnen liggen? Ik heb werkelijk GEEN IDEE.
  • Misschien ben je wat 'onzichtbare' afhankelijkheden vergeten ? Is er een bepaalde 'verplichte' volgorde van gebruik ?<P>Over welke unit heb je het ?<P>------------------ - <A HREF="http://www.redkink.nl" TARGET=_blank>Red Kink FM</A> - - <A HREF="http://jafo.mienadres.nl" TARGET=_blank>JaFO's Bot-editor</A> - - How many pirates did you <A HREF="http://www.bsa.org/nederland/report/report.phtml" TARGET=_blank>kill</A> today ? -
  • 't was een unit die GPS-waarden naar UTM-waarden kan berekenen en andersom. Met die afhankelijkheid/volgorde klopt het ook.<P>Ik heb een bepaalde eigenschap van dat object een bepaalde waarde gegeven, en het werkte ineens... vaag hoor. Maar het is dus al opgelost :grin:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.