Vraag & Antwoord

Programmeren

C!T PHP bundel

8 antwoorden
  • Hoi, Nadat ik de C!T PHP bundel had gedownload volgde ik netjes de instructies totdat ik mijn wachtwoord en gebruikersnaam moest invullen. Ik had niet op http://www.computertotaal.nl/internet/cursus/php/index.phtml gelezen dat ik op cancel had moeten klikken. :sad: Ik voerde gewoon een willekeurig wachtwoord en gebruikersnaam in! Nu werkt het niet! Als ik naar http://localhost ga krijg ik een 'page can not be found' nu heb ik de php bundel wel op een client gezet en als ik http://192.168.0.2 intik werkt het ook niet! Als ik de php map van mijn c: verwijder en hem er daarna weer opzet vraagt ie niet meer om een wachtwoord! Hoe kan ik weer opnieuw beginnen, zodat het weer wel werkt??? Alvast bedankt.
  • Misschien een stomme vraag hoor, maar werkt dit met een Apache Win32?
  • [quote:f33a5a813a] Hoe kan ik weer opnieuw beginnen, zodat het weer wel werkt??? Alvast bedankt. [/quote:f33a5a813a] Verwijder het bestand my.ini uit de Windows-map, en start daarna de localhost opnieuw op.
  • [quote:bc65f55eca] Op 23-02-2002 15:02, schreef greffov: Misschien een stomme vraag hoor, maar werkt dit met een Apache Win32? [/quote:bc65f55eca] Het werkt idd met Apache Win32, versie 1.3.19
  • We gaan een beetje off-topic. M'n vraag was hoe ik er voor kon zorgen dat het weer werkte door bijvoorbeeld de hele bundel te uninstalleren. Als ik gewoon de map verwijder waar het instaat en het er daarna weer gewoon opzet blijven de instellingen van de gebruikersnaam en het w8woord gelijk! Dus hoe kan in een helemaal schone installatie beginnen?
  • Hoezo, off-topic? Zoals ik hierboven al zei, username en wachtwoord van MySQL worden opgeslagen in my.ini, in de Windows-map. Verwijder dit bestand, en je hebt weer je schone lei.
  • [quote:dffcf7de1a] Op 25-02-2002 19:44, schreef rdk: Hoezo, off-topic? Zoals ik hierboven al zei, username en wachtwoord van MySQL worden opgeslagen in my.ini, in de Windows-map. Verwijder dit bestand, en je hebt weer je schone lei. [/quote:dffcf7de1a] Bedankt! Sorry dat ik zei dat het off-topic was, maar ik had die post van jou niet gelezen... Ik heb het bestand verwijderd en het werkt, hij vraagt weer om een username en password. Maar wat moet ik nu doen??? Als ik op cancel klik en ik type http://localhost in dan doet hij het niet. En als ik op cancel klik en daarna het ip-adres van de computer waar ik dan op zit intik: http://192.168.0.2 werkt het ook niet!? Moet ik nu soms wel een password en usrname invoeren? En kan het wel op een client computer? Alvast bedankt, Klaas <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Klaasje op 2002-03-05 17:28 ]</font>
  • Niemand?:(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.