Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Visual Cafe / Java programmeren Help

Anoniem
cim
3 antwoorden
 • hallo,

  ik heb een vraag over het programmeren van een applet voor school. Ik moet een onderzoek doen over de reactiesnelheid van mensen. dit wil ik graag doen met behulp van een applet in Visual cafe/java. Ik heb dan wel wat kennis over programmeren, maar dit lukt me dus niet. Wat ik probeer te maken:

  Eerste applet:
  Hier moeten de mensen hun gegevens invoeren. Dit heb ik dus al geprogrammeerd:

  void voerinKnop_ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent event)
  {
  String voornaam = voornaamVeld.getText();
  String achternaam = achternaamVeld.getText();
  String klas = klasVeld.getText();
  int leeftijd = Integer.parseInt(leeftijdVeld.getText());
  }
  }

  Met een knop gaan ze door naar applet 2, maar hoe kan ik dat programmeren dat ie dan automatisch naar applet twee gaat????

  Maar aangezien er veel mensen (ongeveer 55 tot 60) deze test moeten doen, wil ik een database file erachter laten draaien….Is dit mogelijk met behulp van java???


  Applet 2
  na dit moet de test komen van 10 reacties per persoon. De balk moet van rood naar groen verspringen op een willekeurig tijdstip (laat zeggen tussen 2 en 10 sec). De gebruiker drukt meteen op de knop wanneer de balk groen is. (het programma moet dus tijd hebben lopen,er moet dus ook worden bijgehouden hoelang de gebruiker erover doet om die knop in te drukken voordat ie groen wordt) dit moet 10 keer herhaald worden en ook verwerkt worden in de database. (uiteindelijk moet er een gelijk een grafiek uit kunnen komen door de computer, maar ik betwijfel of het kan)

  Ik weet dat het aardig wat is, maar dit heb ik dus nodig voor mijn eindexamen. dmv dit programma kan ik die test afnemen, omdat andere testen (zoals zelf meten) te onnauwkeurig zijn volgens mijn leraren.

  Kortom: de twee applets moeten met elkaar verbonden zijn (ik weet dus niet hoe(en hoe ze geprogrammeerd worden), en verbonden zijn met een database. Ik weet helemaal niet hoe applet 2 geprogrammeerd moet worden. Van 1 een beetje.

  Ik hoop dat iemand me kan helpen hoe ik dit kan programmeren…..
  of een aantal regels weet, waardoor ik weer verder kan…

  Marcel
 • 1) AppletContext
  2) Timer of Thread
  3) JDBC

  veel plezier
 • bedankt, maar ben al verder, zonder veel moeite te hoeven doen wat daar allemaal staat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.