Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Excel / Range-object

Mart Kieftenburg
2 antwoorden
 • L.S.

  Bij het gebruik van de volgende instructie:
  [code:1:9eb5340943]
  Set invoer = Range("E9, E11:F15")
  [/code:1:9eb5340943]
  krijg ik de foutmelding :

  Fout '1004' tijdens uitvoering
  'Methode 'Range'van Object'-Global' is mislukt.

  Worden echter fouten software matig genegeerd (On Error Resume Next) dan wordt de toewijzijng wel geaccepteerd en ook alles goed uitgevoerd.

  Ik heb nu drie vragen:
  - kan ik alleen maar een aaneengesloten blok op deze manier toewijzen en moet ik persé 'Union' gebruiken om de blokken te 'verbinden' (Excel- Help is hier niet duidelijk in)
  - Wat betekent bovenstaande foutmelding; via Help van Excel krijg ik de weinig verheffende mededeling: 'Het onderwerp bestaat niet'.
  - Hoe kan het dat het uiteindelijk wel wordt geaccepteerd?

  gegroet,
  mart
 • Welke versie van Excel gebruik je? Ik heb jouw code even geprobeerd in 97 en 2000, en dat werkte zoals jij het bedoelde.

  En even zoeken op msdn (zoeken met de termen 'range' en '1004') leverde het volgende KB article op: Q213326

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.