Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

[access 97] Report /query probleem

None
2 antwoorden
 • Hallo lieve mensen

  ik heb een database met een 1-n relatie op vacatures en sollicitaties. Nu wil ik een rapport uitdraaien met het huidige actieve vacaturenummer en de daarbij horende sollicitaties.

  Normaal gebruik ik een query waar bij vacaturenummer handmatig wordt ingevoerd (in queryontwerp waarde criteria:
 • [i:312865460d]Tip U kunt de actieve record van een formulier in een rapport afdrukken door de actie RapportOpenen (OpenReport) in de gebeurtenisprocedure Klikken (Click) van de opdrachtknop uit te voeren. Als u bijvoorbeeld de volgende Visual Basic for Applications-programmacode toevoegt aan de gebeurtenisprocedure Klikken (Click) voor een opdrachtknop op een formulier Orders, wordt de actieve record in het rapport Factuur afgedrukt:[/i:312865460d]

  [code:1:312865460d]Dim strDocNaam As String
  Dim strFilter As String
  strDocNaam = "Factuur"
  strFilter = "Order-id = Forms!Orders!Order-id"
  DoCmd.OpenReport strDocNaam, acViewNormal, , strFilter[/code:1:312865460d]

  F1 is zoiets fantastisch…. :wink:
  Maar het stond wel weer lekker microsoft-esque verborgen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.