Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Bewerken...

None
5 antwoorden
  • HEy, ik weet niet zeker of deze vraag hier hoort maar ik dacht van wel…

    Ik wil namelijk een .exe bestandje bewerken/wijzigen. Weet iemand hoe ik dit kan doen, is hier een programma voor of..?
  • Dit kan het makkelijkst als je in Assembly kunt programmeren - waarschijnlijk niet… Er bestaan zgn. disassemblers voor de meeste programmeertalen, maar ik dacht dsat die illegaal waren (copyrightschending of zoiets) en ik denk dus dat dat hier niet behandeld mag worden.. Overigens misschhien handig om te weten: vanaf VB5 zit er een anti-disassembler codering ingebouwd in de compiler van VB…..
  • Kan iemand mij het ook in het nederlands uitleggen:-?
  • Nog een keer dan.
    Je kán programma's in een bepaalde (erg moeilijke) programmeertaal omzetten die 'assembly' heet. Als je het bijvoorbeeld in C,C++ of VB wilt omzetten, moet je éérst weten in wélke taal het programma geschreven is, dan moet je een zgn 'disassambler' hebben, waarmee je de machinetaal omzet in VB/C/C++ en die kun je wijzigen. Dit is niet mogelijk met prgramma's die gemaakt zijn met VB5/6/.NET (waarschijnlijk geldt dat ook voor andere programmeertalen). De enige taal waarmee allen te wijzigen zijn, is dus assembly, iets waar maar weinig mensen iets van snappen :-?
  • aha, net als chinees is dit te moeilijk voor mij…dan houdt het op…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.