Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Onderseteuning.Net in Visual Studio + Visual Basic Pro?

h4xX0r
5 antwoorden
 • Ik heb Visual Basic Pro. Ik wilde het .net terrarium installeren (ooit uit de ct, bouw uw eigen bug) maar hij zij dat ik eerst framework sdk moest installeren.

  Ik heb ook Visual Studio Enterprise edition. Zit hier wel de juiste ondersteuning bij? en kan ik deze naast elkaar installeren (VB Pro en VS enterprise)? (Hij zegt namelijk iets over of ik dat wel wil doen en dat dat m'n programma kan breaken)
 • [quote:b3b1fd427e="sdk"]Ik heb Visual Basic [b:b3b1fd427e][i:b3b1fd427e]6[/i:b3b1fd427e][/b:b3b1fd427e] Pro. Ik wilde het .net terrarium installeren (ooit uit de ct, bouw uw eigen bug) maar hij zij dat ik eerst framework sdk moest installeren.

  Ik heb ook Visual Studio Enterprise edition. Zit hier wel de juiste ondersteuning bij? en kan ik deze naast elkaar installeren (VB[b:b3b1fd427e][i:b3b1fd427e]6[/i:b3b1fd427e][/b:b3b1fd427e] Pro en VS enterprise)? (Hij zegt namelijk iets over of ik dat wel wil doen en dat dat m'n programma kan breaken)[/quote:b3b1fd427e]

  tsja.. misschien [b:b3b1fd427e].NET[/b:b3b1fd427e] framework sdk installeren?
 • extra toevoeging: Visual Studio bestaat o.a. uit Visual Basic, dus dit impliceert…
 • Moet je wel Visual Studio .NET hebben ;)
 • ummm heeft het nu zin om visual studio te installeren (ik heb het er voor bv pro weleens opgehad en toen zat er foc pro cc+ en visual interdev bij. Heeft 1 van deze programam's ook de juiste ondersteuning of moet ik perse de frameworks installeren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.