Vraag & Antwoord

Programmeren

Boek over C++

3 antwoorden
  • Op school krijgen we nu les in C++, maar dit is uit een dictaat dat ik niet echt fantastisch vind en dus wil ik er een boek bij kopen. Ik heb sinds begin dit jaar les in C++ (Borland Builder 5) en we zijn nog niet veel verder dan wat getallen op en aftellen en vermenigvuldigen. Wel heb ik al ong 3 jaar ervaring met VB6. Ik ben dus op zoek naar een boek dat me vooral helpt met de verstap van VB naar C++. En het liefst geen boek dat MS Visual C++ gebruikt, want ik gebruik de Borland Builder. Wie kan me aan een goed boek helpen? Prijs maakt niet zoveel uit. Daar is me studiefinanciering voor. :P
  • [quote:ed60f7cfab="Sjoerd Boerhout"]Op school krijgen we nu les in C++, maar dit is uit een dictaat dat ik niet echt fantastisch vind en dus wil ik er een boek bij kopen. Ik heb sinds begin dit jaar les in C++ (Borland Builder 5) en we zijn nog niet veel verder dan wat getallen op en aftellen en vermenigvuldigen. Wel heb ik al ong 3 jaar ervaring met VB6. Ik ben dus op zoek naar een boek dat me vooral helpt met de verstap van VB naar C++. En het liefst geen boek dat MS Visual C++ gebruikt, want ik gebruik de Borland Builder. Wie kan me aan een goed boek helpen? [/quote:ed60f7cfab] [url=http://www.mindview.net/Books/TICPP/ThinkingInCPP2e.html]Thinking in C++ 2nd Edition by Bruce Eckel[/url] (untested) :wink: [url=http://www.pearsoneducation.nl/php3/boek1test.html?isbn=9043002313]De programmeertaal C++ / Bjorne Stroustrup / Addison Wesley[/url] (untested) :wink:
  • Die 2de zag ik gisteren voor € 139 in de plaatselijke boekhandel staan. Dat was me toch iets te duur. Zelfs al hoef ik het niet helemaal zelf te betalen. Maar op die site achter die link staat ie voor € 64. Dat is al heel wat redelijker.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.