Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe krijg ik dit weer weg in XP

4 antwoorden
  • Ik veranderde wat in mijn uiterlijk opties in mijn Windows XP Professional en kreeg een soort pulldown erbij in mijn menu's zoals configuratiescherm. Nu wil ik het weer weg hebben maar weet niet waar ik dat moet doen. Hier een plaatje om het duidelijker te maken: http://home.tiscali.nl/~pfeddema/ffwa/tempconfigscherm.jpg Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Erg bedankt alvast.
  • Ik denk dat je de eigenschappen van het startmenu moet wijzigen. Klik in het startmenu met de rechtermuistoets (op het grijze gedeelte) en kies properties. Kies hier voor : [b:d082607024]clasic start menu[/b:d082607024] (sorry, ik heb hier de UK versie draaien) Suc6!
  • Als je het scherm wilt veranderen als in je voorbeeld. Ga naar deze computer dan naar tabje beeld, daar moet je de volgende instellingen hebben: een puntje voor tegels en pictogrammen schikken op type en als laatste een vinkje bij in groepen weer geven.
  • Je kunt ook nog naar Deze Computer gaan en dan naar Beeld - Werkbalken. Dan kun je ook instellen dat de Standaardknoppen en de Adresbalk tevoorschijn komen. Dan kun je daarna op Mappen klikken om de verkenner te openen of te verbergen. Lucia

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.