Vraag & Antwoord

OS Windows

windows media encoder

8 antwoorden
  • Nadat ik dit programma gebruikt had onder xp werkte het een 2e x niet meer naar behoren. Ik krijg automatische een ip toegewezen en nu kan niemand van buiten af meer meeluisteren. De 1x wel en dit ip adres wat ik toen kreeg was degene van mijn router. De andere x-en kreeg ik een ander ip adres. Nu kan er niemand meer inloggen via mediaplayer. Je kan je poort geven maar daar blijft het dan bij. Nergens kan ik verder een ip opgeven dat doet het automatisch. Ik bezit een adsl verbinden met daarachter een router firewall. Mijn ip is 192.168.0.3.
  • Weet iemand anders misschien wat ik kan doen om iig aan antwoord te komen. Tip vanmezelf:een mail sturen naar de maker...microsoftwaar. Daar heb ik niet veel zin in want dan krijg je een hoop pannekoeken antwoorden terug. Jullie een 2e tip'?
  • 1 maal ander maal?
  • hallo, ik blijf met het probleem zitten dat als ik live muziek wil uitzenden via dit programma zodat mensen kunnen meeluisteren via mediaplayer het programma mij een ip geeft van het netwerk. Mensen kunnen een url opgeven in media player maar http://192.168.1.3:8080 is natuurlijk nooit te luisteren via hen. Ik zit achter een router en vraag me af of ik poorten moet openzetten etc. Ik heb namelijk een x het internet ip gehad in het programma maar dat was eenmalig. Vrienden van mij konden toen wel meeluisteren.
  • Wat is dat nou, een topic van ruim anderhalf jaar geleden omhoogschoppen? En inmiddels is er toch ruim voldoende geschreven over servertjes met dynamische IP-nummers en hoe je dat met bijvoorbeeld DynDNS kunt oplossen. Jim
  • nou sorry snap er de ballen niet van en ook na anderhalf jaar kan je een programma weer opnieuw gebruiken laat ik het zo zeggen: Ik weet gewoon niet hoe ik hier ipv mijn netwerk ip mijn gewone internet ip kan krijgen zodat men mee kan luisteren. Dit komt door een router en ik kan hier niet veel over vinden onder 'zoeken'. En ja ik ben een leek....mogen die hier ook komen?
  • Als je te weinig nuttige replies krijgt ligt dat meestal aan je probleem omschrijving. misschien moet je iets meer vertellen over je router? Er zal daar vast wel iets van NAT inzitten? En ondertussen weet je wel de edit knop te vinden? :wink: t.
  • dat is je LAN ip die je iedere keer gaf, je moet de wan ip aan ons geven dus de ip die je van de provider krijgt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.