Vraag & Antwoord

OS Windows

Dual boot fout??

3 antwoorden
  • Op een harde schijf 2 partities gemaakt. Op de eerste win98se gezet en daarna op de andere WinXPpro. Nu één week later start XP niet meer door, blijft bij beginscherm hangen en blijft win98 zich zelf opstarten en afsluiten. Ik had dit probleem een week eerder ook al en toen alles opnieuw gepartitioneerd, geformateerd en geinstaleerd, zonder resultaat dus. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand zou kunnen zijn en wat ik er tegen kan doen?? Computer, een door "expert" opgewaardeerde Vobis met pcu 1ghz AMD, 256mb RAM, en nieuw moederbord, welke weet ik niet.
  • Start hij ook niet in veilige modus? Dit fenomeen kan zich onder meer en onder andere voordoen als er verkeerde drivers geinstalleerd zijn of bepaalde drivers zichzelf dubbel of verkeerd installeren.
  • [quote:4c2c84ae9b="Harrie"]Heeft iemand enig idee wat er aan de hand zou kunnen zijn en wat ik er tegen kan doen?? Computer, een door "expert" opgewaardeerde Vobis met pcu 1ghz AMD, 256mb RAM, en nieuw moederbord, welke weet ik niet.[/quote:4c2c84ae9b] Kan ook wijzen op een rotte harde schijf. Heb je diagnostische tests voor de harde schijf uitgevoerd? Welk merk/type schijf betreft het? Als de schijf okay is, dan zou de computer instabiel kunnen zijn, op zich verwacht ik dan iets andere klachten, bijvoorbeeld bepaalde blauwe schermen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.