Vraag & Antwoord

OS Windows

Blokkeren internet

3 antwoorden
  • Hallo allen, Sinds kort heb een router tussen mijn internet verbinding zitten omdat ik boven op zolder ook internet wilde. Beneden heb ik 2 gebruikers accounts onder xp-pro ( 1 voor mijn zoon ) Nu wil ik de acccount van mijn zoon blokkeren van internet ( hij mag dit alleen onder toezicht ) Dit moet te doen zijn via; start/uitvoeren/mmc consol add/remove add/comp mangement lokale comp/group pollegy/ maar daarna kom ik er niet meer uit Kan iemand me helpen ?
  • zorgen dat je policy's instelt.. dus al die extensies erin flikkeren.. Nu moet je zorgen dat je via het netwerk dus het verkeer buiten het netwerk afschermd.. je ken het helemaal dicht timmeren maar ja dat is het netwerk niet meer bruikbaar heb ik het idee. Het lijkt me alleen niet echt een makkelijke oplossing.. heb een twee drie niet zo snel een oplossing hiervoor..
  • je kunt heel eenvoudig een proxy die niet bestaat instellen bij je zoons internetopties in internet explosie. Dit gebruik ik ook om het account van mijn kids te beschermen tegen pop-ups ed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.