Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 2000 server als standaard os?

3 antwoorden
  • Heb nu WEER een reinstall van XP gedaan, en het loopt WEER na een paar uutjes de mist in, booten loopt al niet meer lekker, afsluiten duurt eeuwen. Nu kan ik via school windows 2000 server kopen (heb ik al), nu vraag ik me af, kan 2000 server net zo goed met spellen etc overweg als windows XP? Ik ben namelijk bijna geneigd van XP af te stappen..... :-?
  • Spellen doen het wel maar de server edities zijn altijd met meer achtergrond services bezig dan desktop versies dus zijn ze iets langzamer ook al zet je de services uit of minimaal. Maar als je Windows 2000 Server kunt kopen via school kun je toch ook de desktop Windows 2000 versie kopen?! Of is het een aanbieding of zo.
  • Nee, ik zit op een MBO en deze heeft een bepaald contract met MS waardoor ze vanallerlei software aan ons (leerlingen) door kunnen verkopen voor een prikkie. (compleet met licensie etc) Officieel is deze software dan voor leerdoeleinden gebrand, en mag ik ze niet meer gebruiken als ik van school af ga. (majah, 2.5 euro voor windows 2000 server/advanced server/professional is de moeite waard :wink: ) Ik heb advanced server al geinstalleerd, maar deze start ook nog HEEEEL erg traag op. Ik ben nu nog heel rustig aan XP aan het proberen, en anders stap ik idd maar over op 2000 prof.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.