Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 6 start niet meer op

5 antwoorden
  • Internet Explorer 6 start niet meer op na het aanklikken van het ikoontje. Er verschijnt een foutmelding: excusus voor het ongemak enz start opnieuw op en foutrapport naar Microsoft versturen of niet... Bij opnieuw opstarten steeds dezelfde foutmelding. IE ge-update, maar geen verschil. Computer in de Veilige Modus opgestart en nu geen foutmelding bij opstarten IE. Spyware???
  • :) Hallo, Om eventueel corrupte bestanden te repareren of opnieuw te installeren, zou je het volgende kunnen proberen. (Ik ga er vanuit dat je XP hebt) [b:8124cf5112]Start, Run[/b:8124cf5112]. Vul in [b:8124cf5112]SFC /SCANNOW[/b:8124cf5112] en klik op [b:8124cf5112]OK[/b:8124cf5112].
  • En als die tip van Kieko niet helpt kijk dan even [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318378]hier[/url].
  • :D
  • Na twee avonden vanalles proberen (antispy - viruscannen - google) is het [color=red:3fbbe0f5b4]probleem opgelost![/color:3fbbe0f5b4] Opstarten van IE via een andere snelkoppeling lukte wel en daardoor konden we gelukkig wel kijken bij de internet-opties. Bij deze internet-opties van IE6 stond er niets (...) in het vakje Startpagina! Dus geen internetadres of about:blank Na invullen van about:blank start IE weer probleemloos! Het is ongelofeljk en echt waar!!! Nu geprobeerd om met een leeg vakje IE af te sluiten, maar dat lukt (gelukkig?) niet. De oorzaak zal wel een mysterie blijven... Bedankt voor de reacties!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.