Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met Office XP en 2000; vastlopers en herstelproced

Anoniem
adelaar11
6 antwoorden
 • Ik heb sinds een week een Dell Latitude D600 met voorgeinstalleerd Windows XP Pro (daarna alle noodzakelijke opdates erbij gezet) met een Centrino processor en 512 MB intern geheugen. Ik heb Office XP daarop volledig geïnstalleerd. Tijdens de installatie waren er geen foutmeldingen. Bij het openen van grotere Word documenten en Excel sheets lukt het niet deze te openen en willen Word en Excel de documenten herstellen. Na het herstellen zijn bijv grafieken uit de sheets verdwenen. Ik heb daarna Office XP er 2x weer afgehaald en opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem bleef precies hetzelfde. Daarna heb ik het geprobeerd met een oude Office 2000 die ik nog had, maar ook toen was het probleem exact hetzelfde.
  Heeft dit te maken met een instelling van Windows of zo
  Wie kan mij helpen?
 • Het kan zijn dat de documenten echt beschadigd zijn. In dat geval werkt Office XP en 2000 okay. Zijn de bestanden afkomstig van een backup, CD-Rom?
 • nee, het zijn goed werkende documenten die ik via mijn netwerkje heb gecopieerd; dus daar kan het volgens mij niet aan liggen
 • [quote:da10199453="adelaar11"]nee, het zijn goed werkende documenten die ik via mijn netwerkje heb gecopieerd; dus daar kan het volgens mij niet aan liggen[/quote:da10199453]Dat betekent dat het orgineel wel in orde is en dat als je de "foute" documenten terug zet op de andere computer (niet overschrijven!), dan zijn ze ook in orde?
 • ik heb het net geprobeerd en de bestanden naar cdrom gecopieerd en opnieuw op de oorspronkelijke pc ingelezen
  Daar doen ze het gewoon; kortom de bestanden zijn in orde
  Weet je nog iets?
 • Heb je voor Office XP de twee service packs al geïnstalleerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.