Vraag & Antwoord

OS Windows

Updates Microsoft

5 antwoorden
  • Op de pagina van Windows update wilde ik voor mijn Win XP Home met licentie een update uitvoeren. Nadat alle updates zichtbaar waren kies je dan voor "nu installeren" en dat heb ik een probleem omdat daar de voorwaarden staan om te kunnen downloaden, alleen ik kan de overeenkomst nergens accepteren. Is hier een truc voor nodig of zie ik hier iets over het hoofd. Er zijn twee scroll schermpjes te zien en daaromder staat de regel: "Als u Ik ga niet accoord kiest wordt de installatie" en verder is er niets te lezen want het schermpje houd hier op.
  • "Vallen" de knoppen misschien van het scherm af? Al geprobeerd het schermpje met de voorwaarden te verslepen?
  • Denk inderdaad dat de buttons beneden zitten, dus ff scrollen. Gebruik anders de automatisch downlaodversie vanuit je systeembak eens, zelfde updates per slot. groetjes Edmond
  • ja je hebt helemaal gelijk, dit kan ook met de automatische updates. Maar het is toch gek dat ik die velden om te accepteren wel op mijn PC zie maar niet op de laptop. Ik kan het venster gewoon verschuiven over het beeld maar scrollen gaat niet, uiteraard wel de voorwaarden en de gevraagde updates.
  • Ik heb op mijn laptop hetzelfde probleem, dmv van <tab> kan ik wel door naar de knoppen. Ik heb al gekeken of het een kwestie is van resolutie maar, bij mij, is dat het in ieder geval niet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.