Vraag & Antwoord

OS Windows

explorer en knippen/plakken...

4 antwoorden
  • als exploere wordt opgestart klapt na enige seconden svchost.exe eruit. Ik heb even gekeken wat dat is, maar er is aaleen sprake van een soort algemeen programma om DLL's te laten werken. Gevolg hiervan is echter dat ik vanaf dat moment niet meer kan knippen of plakken (CTRL-C, CTRL-V), eigenlijk geen enkele bewerking binnen 'bewerken' dus ook niet zoeken op pagina. Ook sommige hyperlinks werken niet meer. Ik vermoed dat dit laatste komt doordat het adres op de ahctergrond wordt geknipt en geplakt. ik heb Google al geprobeerd, maar volgens mij kijk ik er overheen of zit ik met de verkeerde termen te zoeken... Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Thor2002.
  • Vreemd probleem hoor! [img:a9df3fd76f]http://home.hccnet.nl/e.kaarsgaren/gif/confused.gif[/img:a9df3fd76f] Draai System File Checker (sfc) eens..... Deze tool zit in XP en scant/checked de (protected) systeem bestanden. Doe het volgende: * Zorg dat je bent ingelogd met Administrator rechten. * Type via start/uitvoeren (of start/run) het volgende in : [b:a9df3fd76f]sfc /scannow[/b:a9df3fd76f] Doe de Windows CD in je Cdrom speler als hij er om vraagt. Suc6 !!
  • Tweaky, sorry, ik ben vergeten te melden welke versie van windHoos...2000. Ik heb ook een XP pro CD en zal gelijk even proberen of w2000 het sfc programma-tje wil slikken... Ik laat het je vanmiddag weten! Thor2002
  • Het commando [b:fdac89c2e4]sfc /scannow[/b:fdac89c2e4] werkt ook met Windows2000 alleen heb je dan de Windows 2000 setup cd nodig. Alleen pas op als je tussentijds een service pack hebt geinstalleerd kan het zijn dat sfc een oud bestand teruplaatst waar nog fouten inzitten. Draai dus na sfc de installatie nog een keer van je laatste service pack.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.