Vraag & Antwoord

OS Windows

kan windows-update niet bereiken...

4 antwoorden
  • Als ik Windows Update bezoek krijg ik de volgende melding in IE 6: [quote:0be2f3eaed] Bedankt voor uw belangstelling voor Windows Update Windows Update is de on line uitbreiding van Windows die nog meer mogelijkheden binnen handbereik brengt. De nieuwste versie van Windows Update is beschikbaar op computers met Microsoft Windows 98, Windows 98 Tweede editie, Windows ME, Windows 2000 (behalve Windows 2000 Datacenter Server), Windows XP en de Windows Server 2003-familie. [/quote:0be2f3eaed] Ik heb toch echt een legale Windows XP (pro)!!!!! Voor zover ik weet heb ik verder nooit Windows update gebruikt. Hoe komt het dat ik die site niet kan bezoeken???
  • Wellicht een server-storing of een te grote drukte waardoor de server niet bereikbaar is? Gooi de cache van je browser een leeg en probeer het nog eens.
  • Kijk [url=http://v4.windowsupdate.microsoft.com/troubleshoot/]hier[/url] even.
  • thanx. Ik moest de volgende key in mijn register verwijderen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\User Agent\Post Platform. Nu kan ik Windows Update wel bereiken

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.