Vraag & Antwoord

OS Windows

windows start niet meer op

4 antwoorden
  • ik zit nu met een ernstig probleem als ik de computer op wil starten, onder het laden van windows geeft hij aan dat er een ongeldige VxD-dynamic link call is. bij apparaatnr 3, service B en hij geeft daarby aan dat de windows configuratie ongeldig is. de computer gaat dan naar het afsluit scherm dat ik de computer kan uitzetten. ik heb naar mijn weten niets toegevoegd of verwijdert. dus daar zou het niet aan kunnen liggen. ik kan niet het hele bericht opschrijven want het ging iets te sbel maar dit bericht is waar het om gaat in ieder geval. PC AMD 300mhz 128mb ram geen grafische kaart windows 98.
  • Heb je misschien [url=http://support.microsoft.com/?kbid=306482]hier[/url] of [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/q137/3/35.asp&NoWebContent=1&NoWebContent=1]hier[/url] mee te maken?? [url=http://www.the-it-mercenary.com/forums/Windows98/posts/4762.html[/url]Hier[/url] staat ook hetzelfde probleem beschreven... Deze sites heb ik gevonden met [url=http://www.google.nl/search?q=%22VxD-dynamic+link+call%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&lr=]Google[/url], handig hè, zo'n zoekmachine?? :wink:
  • ok ik wilde de computer in de veilige modus opstarten en toen kreeg ik weer een foutmelding. [b:9402a2d840]FOUT: Hyhem.sys heeft een onbetrouwbaar geheugen aangetroffen op adres 04000000 XMS stuurprogramma niet geinstalleerd druk op een toets om verder te gaan.[/b:9402a2d840] nou dat heb ik gedaan toen kwam het volgende [b:9402a2d840]Hyhem.sys ontbreekt controleer of het bestand zich in de windows map bevind Druk op ctrl+alt+del om de computer opnieuw op te starten.[/b:9402a2d840]
  • A heb ik ook gehad :). Je moet ff hyhem.sys downloaden (of misschien van windows cd halen) en op de bootdisk zetten, en dan hyhem.sys terugzetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.