Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Win98 - aanmelden

Hans.Vosman
4 antwoorden
 • PC Packard Bell
  OS Win98SE NL

  De PC hangt in een netwerk. Ik kan andere clients pingen. Alleen omdat de PC automatisch met het account van de blanco (default) gebruiker start, kan ik geen contact maken met mijn WinXP PC.

  Met blanco gebruiker bedoel ik account dat je krijgt wanneer je op het inlogscherm op annuleren drukt.

  Volgende al geprobeerd.
  1) Alle .pwl bestanden verwijderd en nieuwe gebruiker aangemaakt.
  2) Verschillende netwerkclients geïnstalleerd en bijhorende primairy netwerkaanmelding getest.
  3) Met TweakUI automatsich inloggen aangezet voor de gewenste gebruiker. :o

  De PC blijft harnekkig automatisch opstarten met blanco gebruiker. :-?

  Kan iemand mij helpen?
 • Configuratiescherm > Netwerk > Primaire Netwerkaanmelding op "Windows-aanmelding" zetten misschien?
 • [quote:222e93ce9e="gj.heinhuis"]Alleen omdat de PC automatisch met het account van de blanco (default) gebruiker start, kan ik geen contact maken met mijn WinXP PC.

  Met blanco gebruiker bedoel ik account dat je krijgt wanneer je op het inlogscherm op annuleren drukt.[/quote:222e93ce9e] Dat hoort ook zo te werken. Waarom vul je geen gebruikersnaam in? Overigens, is een gebruikersnaam in het Register wel aan te passen. En je kan behalve Windows aanmelding ook kiezen voor Microsoft Family. Als de genoemde items niet zijn te selecteren, dan moet je die toevoegen (client).
 • [quote:35ded21d3e="Hans.Vosman"] Dat hoort ook zo te werken. Waarom vul je geen gebruikersnaam in? Overigens, is een gebruikersnaam in het Register wel aan te passen. En je kan behalve Windows aanmelding ook kiezen voor Microsoft Family. Als de genoemde items niet zijn te selecteren, dan moet je die toevoegen (client).[/quote:35ded21d3e]

  Dat weet ik, XP accepteert geen verbindingen van PC met een onbekende gebruiker.

  Mijn probleem is dat ik Windows er niet van kan overtuigen niet automatisch met die blanco gebruiker op te starten. Wanneer ik de PC aan zet wordt direct de Windows desktop gestart met het account van de blanco gebruiker. Terwijl ik juist automatisch wil inloggen als de gedefinieerde gebruiker.

  Het aanmelden via Microsoft Family heb ik geprobeerd, maar gaf ook niet het gewenste resultaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.