Vraag & Antwoord

OS Windows

Geen toegang tot Windows-register, na virusverwijdering

3 antwoorden
  • Op een computer van een stichting, waar ik als vrijwilliger werk, heb ik het W32/SWEN@MM-virus verwijderd. Dit virus heeft zich aan alle opstartbestanden (.exe - .com - .bat enz.) vastgezet, door een tiental opdrachten daarvoor in het register te plaatsen. Na verwijdering van het virus krijg ik nu bij elke handeling, zoals kopiëren, deleten van bestanden en het opstarten van alle programma's, de melding, dat deze handeling niet kan worden uitgevoerd, omdat het virus niet op de computer is aangetroffen. Het is ook niet mogelijk om het register te openen om de regels weg te halen, omdat deze weigerende boodschap ook verschijnt als REGEDIT wordt opgestart. (Zowel in Windows als in veilige modus, als in Dosmodus) Weet iemand een andere oplossing dan de harddisk te formateren en Windows opnieuw te installeren? De computer is een Pentium 1-133 Mhz en werkt op Windows 95. Voor uw reacties bij voorbaat hartelijk dank!
  • Kijk [url=http://a64.g.akamai.net/7/64/2015/2003-09-25-15-/download.nai.com/products/mcafee-avert/fixswen.inf]hier[/url] eens. Bijna onderaan deze pagina staat een tooltje om je register terug aan de praat te krijgen.
  • Hallo Marc, Fantastisch!! Ontzettend bedankt voor je snelle reactie. Dank zij deze is het snel en uitstekend gelukt om het register op te schonen en alle funkties van Windows weer te laten werken. Chapeau!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.