Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen na installatie en running virusscanner A!vast4

4 antwoorden
  • Ik heb een freeware Avast4 gedownload en na running gaf het een virus aan, die ik heb laten deleten. Na opnieuw opstarten van de PC kreeg ik de melding : Kan pivi niet vinden in win.ini. Gevolg: Ik kan niet / of niiet op een normale manier een aantal programma's gebruiken. Mijn CD-ROM draait niet, mijn printer etc. Wie kan mij aan een oplossing helpen. Ik heb mijn PC dringend nodig! Vriendelijke groet.
  • Welk virus? Welke windows? Graag wat meer info.
  • Bij XP kun je een systeemherstelpunt aanspreken van voor de virusinfectie/virusverwijdering door bij het booten op F8 te drukken. Bij Windows 2000/XP ga je naar Start -> Run -> Hier type je [b:ffb984b556]SFC /scannow[/b:ffb984b556]. Windows zal nu om de setup cd-rom vragen en gaat dan alle systeembestanden langs, welke missen of stuk zijn zal Windows weer opnieuw installeren.
  • [quote:f37476406e="ODF"]Bij XP kun je een systeemherstelpunt aanspreken van voor de virusinfectie/virusverwijdering door bij het booten op F8 te drukken. Bij Windows 2000/XP ga je naar Start -> Run -> Hier type je [b:f37476406e]SFC /scannow[/b:f37476406e]. Windows zal nu om de setup cd-rom vragen en gaat dan alle systeembestanden langs, welke missen of stuk zijn zal Windows weer opnieuw installeren.[/quote:f37476406e] Het is mij onbekend welk vrus het betrof. Ik gebruik Windows 98 Door het ontbreken van " pivi" werkt ook mijn CD- Rom niet

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.