Vraag & Antwoord

OS Windows

MS Office XP Pro vraag

14 antwoorden
 • Mijn vrouw is al dagen lang aan het proberen een leuke rand langs een A4 blad te krijgen. Dit nav. de verjaardag van onze dochter die in zwitserland woont en waar wij as. zondag naar toe gaan en natuurlijk met een cado'tje en gedicht. En dat gedicht op een A4 waarvan de rand gevuld is met bijv. rozen geheel rondom en de tekst er binnenin. Met de oude pc ging dat wel maar nu zoeken we ons wezenloos om die plaatjes te vinden. Op de oude hadden we Word Perfect 7 en daar stonden die figuren allemaal in. Ook hadden we buro-accessoires waar we alle pictogrammen konden vinden waaruit we dan konden kiezen. Ik draai ms office xp pro en heb geen flauw id hoe ik dit probleem op moet lossen? is het wel op te lossen?
 • ga 's naar xtra invoegen uit bestand of illustratie daarvandaan kan jenaan hele pc inhoud mappen of cd "s op office cd staan look nog tiog plaatjes in map mediaof bitmaps :roll: :wink:
 • maar hoe krijg ik het dan voor elkaar om een plaatje te gebruiken als rand? want kan het wel als achtergrond gebruiken, maar dan kan ik de text die ik dan typ, niet meer weer vinden, omdat de achtergrond te vel is. dus wil alleen de rand in een bepaalde kleur, of mbv een plaatje, opvrolijken en het text gedeelte moet gewoon wit blijven zodat de text die ik dan typ, ook leesbaar blijft dan. heb inmiddels al wel een plaatje dat ik wil gebruiken, maar krijg het maar niet als rand ingesteld. wie weet hoe ik dat nu doe?
 • Je moet op zoek gaan naar de optie Randen en Arceringen.
 • heet ook wel borders vertalingvan randen als je ook een 2e cd hebt van office pro die is alleen vol met media bstanden moet je ook alleen spelen van cd rom installen uitgepakt full is bijna 2 gig :wink:
 • heb de optie randen en arceringen gevonden, maar bij illustraties heb ik nu geen afbeeldingen staan, maar hoe krijg ik nu het plaatje dat ik wil gebruiken, nu in dat optiemenu krijgen? want ik wou rozen als rand gebruiken, maar krijg dat plaatje maar niet in het pulldown menu van de illustraties in de randen en arceringen veld. wie weet waar ik dat plaatje anders moet plaatsen?
 • heb je de cd van office maakt niet uit welke op elke cd staan xtra plaatje die nie op je pc gezet worden jekan ook op internet kijken bijv google tik daN BORDERS / IMAGES / OFFICE IN misschien heeft dat resultaat of op cd met studiomaker of gif files andere cd s zoals printit er zijn er wel duizenden ff zoeke succes! :wink:
 • Travis, Ga in Word naar Opmaak-Randen en Arcering. Ga dan naar tabblad Paginarand, ong. midden onderaan staat Illustrtie's. Klik op het kleine driehoekje erlangs en dan komen de paginaranden tevoorschijn en kun er uit kiezen. Het kan zijn dat dit nog niet door Word geinstaleerd is en dat Word vraagt om de CD-rom erin te doen om het te kunnen instaleren. Doe dit en klik op Oke en de randen worden geinstaleerd. Succes Lucia
 • oke met de rand is het me nu gelukt, bedankt lucia hiervoor. maar hoe krijg ik nu een plaatje dat ik zelf via het internet gedownload heb, nu hierin dan? want heb wel de cd, maar daar staan ook niet van die topplaatjes op. en op internet heb ik er 1 gevonden die ik wil gebruiken, maar hoe krijg ik die in het pulldown menu van dat illustraties menu in het men uvan pagina-rand? iemand enig id waar dit op de hd staat?
 • Ik hoop dat je bedoeld om een plaatje van het internet te downloaden vanaf de internetsite van Microsoft in een docunent. Ik zal een poging doen om je te helpen. Je hebt het Worddocument voor je op het scherm, ga dan naar Invoegen-Figuur- illustratie toe. Aan de zijkent komen een paar mogenlijkheden tevoorschijn, klik op (onder aan) op on-line Medieagalerij, je gaat nu op internet naar de downloadsite om plaatjes te downloaden. Zoek iets uit en vink onder op het plaatje wat je wilt en je ziet dat het naar het Downloadmandje gaat, je kunt ook meerdere figuren aanvinken. Klik op het mandje om ze te downloaden, apcepteer alles en klik op Openen. Vervolgens klik je op het rode kruisje boven in het scherm om het Internet te sluiten en om dan je eigen document weer te zien. Klik rechts op de figuur die je zojuist gedownload hebt, Klik op invoegen of op Kopieeren en dan plakken op het document. Ziezo je figuur, kader of rand staat er op je document!! Je kunt het dan bewerken zoals je zelf wilt hebben. Succes Lucia Als je klikt op opslaan kunje de figuren in een eigen map opslaan. Maar of je een kader in Randen of Arcering kunt opslaan of in de Illustratiegalerij, dat weet ik niet.
 • http://office.microsoft.com/assistance/preview.aspx?AssetID=HA010563861033&CTT=6&Origin=EC010553071033 deze had ik met google zoals ik eerde voorstelde borders / images/ office en er stonder er nog meer onder met plaatjes :wink:
 • ik heb cd 2 = multimedia cd evt via email sturen geef je adres kan ik wel sturen dan of waar je woont
 • ik heb cd2 ook wel van office xp, das niet het probleem. ik had alleen wat plaatjes op de hd staan die ik als rand wou gebruiken en daar kwam ik maar niet uit. kreeg ze maar niet in de lijst namelijk waaruit ik kan/kon kiezen. vandaar dat ik nu maar ff iets anders geprobeerd heb.
 • weet iemand waar die grafische figuren worden opgelsagen als je ze wilt gebruiken als paginarand? want ben enkele sinterklaas figuurtjes die ik als rand wou gebruiken voor m'n gedicht, maar die krijg ik niet in de lijst met beschikbare illustaties. dus als iemand weet waar die illustraties staan voor windows xp, dan graag een reply als het kan. dank

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.