Vraag & Antwoord

OS Windows

locaties toevoegen in menuutje "andere locaties"

4 antwoorden
  • In Xp heb je in de linkerbalk het menuutje "andere locaties". Hier staan dan Deze Computer, mijn docomenten, mijn netwerklocaties en gedeelde documenten. Ik heb gisteren met Partition Magic gepartitioneerd en ik wil in dat menu meer opties invoegen (elke partitie). Is dit te veranderen?? En Hoe????
  • aangezien het al storm loopt qua reacties :roll: :-? ..... --> Ik wil dus dat er altijd een aantal x-tra opties zijn. (Die staan onder Mijn netwerklocaties en Deze computer)
  • Als je zo graag een reactie wil: Als je de sleutel [code:1:1874ce6d44]HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache[/code:1:1874ce6d44] bijwerkt oid, dan heb je tijdelijk een extra plek. De 'vaste plaatsen' staan in de shell32.dll geimplementeerd. Je kan die bijwerken met reshacker, maar wees hier uiterst voorzichtig mee en backup vaak, want je kan grote schade aanrichten.
  • [quote:1dde7706c8]Als je de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache bijwerkt oid heb je tijdelijk een x-tra plek[/quote:1dde7706c8] Je kunt er geen pad opgeven, dus daarvoor moet je zeker ook in shell32.dll zijn????? Misschien is het wat veiliger om met een sidebar te gaan werken (als ik binnenkort een grotere monitor heb) Nog bedankt 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.