Vraag & Antwoord

OS Windows

wblaster-worm

3 antwoorden
  • Hoi allemaal, Ik ben gisteren gevraagd bij kennissen de wblasterworm te verwijderen. Dit is mij in eerdere gevallen gevallen gelukt met behulp van de fixblasttool die in een van de vorige vragen besproken werd. Alleen gisteren werd er geen worm of virus gevonden door het programma, terwijl er wel degelijk een melding van was verschenen. Bij de rapportage van Norton Antivirus zag ik dus ook die melding staan dat de WBlaster.E -worm was gedetecteerd, maar niet verwijderd kon worden. Mijn vraag is: is dit een nieuwe worm (want die E zet mij voor raadsels), en werkt misschien de eerdergenoemde tool niet? Wie kan mij verder helpen met bovenstaande? Alvast bedankt, John.
  • http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html Bij die link staat een progje om hem te verwijderen. Je heb verschillende letters: W32.Blaster.Worm W32.Blaster.B.Worm W32.Blaster.C.Worm W32.Blaster.D.Worm W32.Blaster.E.Worm W32.Blaster.F.Worm Zorg wel dat je systeemherstel uit heb staan, anders blijf je er last van houden.
  • Dank je Andre, Ik heb het tooltje gedowned, en weer op de pc losgelaten. Maar weer liet ie weten dat er geen virus/worm gedetecteerd was. Nou ja, misschien is ie weer spontaan verdwenen want hij herstart de computer ook niet meer. In elk geval bedankt voor je reply. Grtz, John.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.