Vraag & Antwoord

OS Windows

Webserver opzetten in NT-Domain

4 antwoorden
  • Ik moet van mijn directe chef een opsomming maken van hetgeen ik nodig heb om een website (lees:webserver) op te zetten binnen een nt-domain. We hebben een nt-domein met een pdc en een drietal bdc's. Ik vermoed dat ik enkel een extra member-server nodig heb en deze installeren als webserver. Ik heb al gezocht op google maar vind daar niks specifieks over. Kan iemand me verder helpen?
  • Je kan ook de website op een NT-server zetten. Je hebt dan wel de NT Option Pack nodig voor Internet Information Server 4. Beter is om een Windows 2000, of 2003 member server te installeren. Hier zit standaard IIS 5 (w2k), of IIS 6 (w2k3) in.
  • [quote:f80bb728f2="Leo S"]Je kan ook de website op een NT-server zetten. Je hebt dan wel de NT Option Pack nodig voor Internet Information Server 4. Beter is om een Windows 2000, of 2003 member server te installeren. Hier zit standaard IIS 5 (w2k), of IIS 6 (w2k3) in.[/quote:f80bb728f2] Het probleem is dat het niet mag geinstalleerd worden op de NT server. Het moet dus een standalone zijn want anders kunnen ze op de member-server ook inloggen. Een stand-alone aanschaffen is geen probleem. Ik dacht bv aan volgende software. [i:f80bb728f2]Macromedia Studio MX 2004 & Windows 2003 Web edition.[/i:f80bb728f2][/i]
  • Waarom geen member-server? Het is altijd beter om je servers lid te maken van het domein. Server 2003 web edition zou ik niet doen in verband met wat gebrekkige functionaliteit. Ik raad de Standard Edition aan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.