Vraag & Antwoord

OS Windows

jpi_cache veilig legen??

4 antwoorden
  • Nadat ik m'n internet adressen heb verwijdert bij de internetopties, kreeg ik evengoed nog adressen te zien in m'n adresbalk. Als ik een adres intyp dan geeft ie meerdere adressen aan terwijl ik alles geleegd heb. Dus de zoekfuntie gebruikt waar deze bestanden staan en kwam ik uit bij de jpi-cache. Dus Documents and settings\kuijper\jpi_cache met daarin de mappen file en jar. Daar staan de mappen 01 in, in elk daarvan staan 42 en 36 mb aan bestanden die van het internet komen. Kan ik deze bestanden veilig verwijderen??
  • Ik doe het weleens en nog nooit problemen gehad... Volgens mij is dat een temp-map van java-applets op internet pagina's oid...
  • Als ik het mij goed herinner heb ik ooit de hele map, mapnaam inbegrepen, gewoon van mijn systeem gegooid. Ik heb XP nl SP1 en ben even gaan zoeken op mijn C en vind nergens zo'n map terug. Wil je veilig spelen: systeempunt aanmaken, de map gewoon hernoemen en kijken wat het geeft. Maar volgens mij mag ze er gewoon af!
  • Heb je wel e.e.a. onder AutoAanvullen op de tab Inhoud geleegd? (ik neem tenminste aan dat het over IE gaat) Daar zitten namelijk de adressen waar jij het over hebt. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.