Vraag & Antwoord

OS Windows

aanmeldscherm verwijderen

7 antwoorden
  • Ik heb zojuist een schone herinstallatie verricht van XP Home. omdat ik de enige gebruiker ben vind ik het niet nodig (en eerder storend) oom een aanmeldscherm te krijgen waarbij ik op mijn eigen naam moet klikken. Waarschijnlijk heb ik iets verkeerd gedaan want ik zit er mee opgescheept! en ik wil er wel vanaf. ik heb gekeken of ik mezelf als gebruiker kan verwijderen maar dat kan niet. waarschijnlijk ook maar goed ook want anders zou ik mogelijk als beheerder niet meer kunnen inloggen. wie weet hoe ik dit kan aanpassen? alvast bedankt, bOp .
  • Via Start > Uitvoeren > [b:7a930f8b57]control userpasswords2[/b:7a930f8b57] > OK Vink om te beginnen aan dat er een wachtwoord vereist is om aan te loggen. Als dat zo is, dan dat vinkje weer verwijderen en op OK klikken. Er wordt dan gevraagd met welk account je automatisch wilt inloggen. Geef je eigen account op en je zult dat scherm niet meer krijgen.
  • Loop ik hiermee niet het risico dat ik helemaal niet meer kan aanloggen?
  • Neen.
  • quote: Via Start > Vink om te beginnen aan dat er een wachtwoord vereist is om aan te loggen moet ik nu nog bevestigen of alleen maar aanvinken en meteen weer wegvinken?
  • Vinkje verwijderen bij 'Gebruikers moeten een wachtwoord opgeven om in te loggen'. Klik op toepassen. Een venster verschijnt nu waar je een Gebruikersnaam met zijn wachtwoord moet ingeven. Vul in en klik op OK. Klik nogmaals op OK. Done.
  • Als het er om te beginnen NIET stond, dan eerst aanvinken > Toepassen. DAARNA weer wegvinken enz. Daar zou je met gewoon proberen ook al achter moeten zijn gekomen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.