Vraag & Antwoord

OS Windows

IE-pictogram verdwenen! Hoe krijg ik dat ding terug?

9 antwoorden
  • Geacht forum, 'T is zondagmiddag en ik start mijn komputtertje weer eens op en wat zien ik?! [b:84d7c19ca9]Het pictogram van de Internet Explorer is zomaar verdwenen van mijn bureaublaadje![/b:84d7c19ca9] En dat is nou net dat pictogrammetje met al die instellingen! (Ja, ik weet het . . . die kan ik ook bereiken via het IE-scherm, maar dit is toch ook vaak handig). Nu heb ik 2 vragen aan jullie, een stomme en de echte: Eerst dan maar de stomme: Waar is dat pictogram gebleven? Nu de echte vraag: Hoe krijg ik 'm weer terug? OS=Win2kPro+SP4 IE=versie 6
  • Eigenschappen bureaublad\Tabblad bureaublad\Bureaublad aanpassen.
  • Beste Ben, Nou ben ik echt geen groentje, maar de eigenschappen van het bureaublad kan ik niet vinden. Of je moet die van het beeldscherm bedoelen, maar daar is geen IE-pictogram te vinden. Volgens mij moet ik em van de cd-rom afhalen. Maar hoe?
  • :oops: In IE: Extra\internet-opties\Geavanceerd. Kijk onder surfen.
  • Te laat, jammer.
  • wat bedoel je met win2k ?? heb er wel van gehoord maar welke win is dat precies?
  • [quote:3ee34ea636="leijer"]wat bedoel je met win2k ?? heb er wel van gehoord maar welke win is dat precies?[/quote:3ee34ea636] Windows 2000
  • [b:5ac6eecaec]UILSKUIKEN ! ! ![/b:5ac6eecaec] Ja, ikke dan hè! Ik heb me rotgezocht! Om uiteindelijk bij dezelfde SIMPELE oplossing uit te komen. Omdat jullie vast wel effe willen lachen . . . hier mijn zoektocht: 1 - Google "missing IE icon" 2 - [url]http://www.jsiinc.com/SUBC/tip1200/rh1207.htm[/url] 3 - Register aangepast! 4 - Pictogrammetje terug, incl. IE-instellingen, maar #$*%! geen link naar "iexplore.exe"! 5 - Zoeken in het register naar "desktop" (weten jullie hoe vaak dat erin staat?!) 6 - Kom ik het zinnetje "Internet Explorer op het bureaublad weergeven" tegen! 7 - Er beginnen allerlei lampjes te branden en belletjes te rinkelen! 8 - Effe met de uitgetrokken haren naar de prullenbak! 9 - HIJDOETUTWEER! Ik had natuurlijk eerder hier moeten checken. Jullie waren vééééél sneller! Bedankt voor de input! Er is hier toch nog iemand wijzer geworden (Win2k). De dader van al deze ellende was overigens "Internet-Optimizer". Geen idee, hoe die was binnengeslopen. Ik ving em, toen ZoneAlarm em verklikte.
  • [quote:1d293444a9]Omdat jullie vast wel effe willen lachen . . . hier mijn zoektocht: [/quote:1d293444a9] hahahahahahahahahahahahaha :lol: :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.