Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win XP] Aanmelden na screensaver

Anoniem
Rynus Rein
8 antwoorden
 • Nadat mijn pc terukeert uit de screensaver (door bijv. met de muis te bewegen) keert hij terug naar het blauwe aanmeld scherm waar je gebruikers kunt kiezen. Ik wil graag dat hij gewoon gelijk terugkeert naar m'n bureaublad. Weet iemand hoe ik dit kan instellen?
 • Je kan dan bij het eigenschappen venster van de screensaver, het vinkje weghalen van Welkomstvenster weergeven.

  Succes !
 • [quote:8cd41b5762="mlouage"]Je kan dan bij het eigenschappen venster van de screensaver, het vinkje weghalen van Welkomstvenster weergeven.

  Succes ![/quote:8cd41b5762]
  Oké, werkte. Bedankt.
  En nog iets: ik heb maar 1 gebruiker, maar als ik m'n pc opstart, krijg ik dat welkomstvenster te zien. Kan ik niet instellen dat hij gelijk naar die ene gebruiker gaat?
 • Ja je kan TweakUI downloaden (ff googlen en je hebt het). Daar is een optie Logon waar je alles naar hartelust kan instellen 8)
 • [quote:f3dacb5442="mlouage"]Ja je kan TweakUI downloaden (ff googlen en je hebt het). Daar is een optie Logon waar je alles naar hartelust kan instellen 8)[/quote:f3dacb5442]
  Wat een snelheid… :P
  Als ik TweakUI probeer installeren, krijg ik de melding dat krnl.exe (o.i.d) invalid is (klinkt ernstig :-? )…?
 • Probeer eens dit bestand.

  Je moet er wel opletten dat je een vorige installatie van TweakUI eerst verwijdert !

  Succes 8)
 • [quote:7565b790e5="Rynus Rein"]
  En nog iets: ik heb maar 1 gebruiker, maar als ik m'n pc opstart, krijg ik dat welkomstvenster te zien. Kan ik niet instellen dat hij gelijk naar die ene gebruiker gaat?[/quote:7565b790e5]
  Start - uitvoeren - Controluserpasswords2. Vinkje weghalen bij: gebruikers moeten een wachtwoord en gebruikersnaam opgeven om deze computer te kunnen gebruiken.
  Een nieuw scherm verschijnt waarin je een gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord moet opgeven om automatisch te kunnen inloggen.
 • [quote:0df70a0332="Rynus Rein"][quote:0df70a0332="mlouage"]Ja je kan TweakUI downloaden (ff googlen en je hebt het). Daar is een optie Logon waar je alles naar hartelust kan instellen 8)[/quote:0df70a0332]
  Wat een snelheid… :P
  Als ik TweakUI probeer installeren, krijg ik de melding dat krnl.exe (o.i.d) invalid is (klinkt ernstig :-? )…?[/quote:0df70a0332]

  Nee, is niet ernstig. Hij hoort eigenlijk te zeggen: U moet Windows XP met Service Pack 1 hebben anders werkt dit programma niet. ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.