Vraag & Antwoord

OS Windows

pre installed

5 antwoorden
  • ik heb deze vraag al 's een keer gesteld maar geen goed antwoord hierop gekregen vandaar deze nog een keer? kan je de schijf formateren met pre installed software de keuze knop is F10 dan gaat ie spul eropzetten het is een sky labtop en desktop zit er in de bios die optie of niet en hoe kan ik de verborgen partitie zichtbaar maken via de CD windows XP? dan partitioneren? of via F disk het probleem met de labtop is dat daar geen flop op zit heeft iemand hier ervaring mee? :wink:
  • Laptop of desktop? Als het een laptop is: zit er een 'gewone' cd-rom met Windows bij of een 'Quick Restore' cd-rom?
  • is labtob EN desktop neen geen cd rom anders stelde ik de vraag niet preinstalled weet je de F10 recovery zit volgens hun op de masterboot de rest in verborgen partitie met f disk zou je hem moeten zien maar dan hoe partitionee je hem zonder de F10 kwijt te raken
  • Verborgen partitie dus. Partitioneren dan het beste met, bijvoorbeeld, Partition Magic. Dat soort programma ziet de verborgen partitie wel maar zal, bij het opstarten van het programma, waarschijnlijk een foutmelding geven over de verborgen partitie: onjuiste lengte, of zoiets. NIET laten herstellen anders heb je problemen. De rest van de schijf kan daarna gewoon worden ingedeeld.
  • Dus even voor de duidelijkheid... Als ik dit zou doen raak ik mijn system recovery functie(F10) NIET kwijt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.