Vraag & Antwoord

OS Windows

Onvindbare system error

4 antwoorden
  • Draai Win 98 SE. Zonder ogenschijnlijke aanleiding krijg, nadat Widows helemaal is opgestart de volgende melding: Sysyem error &H8004005(-2147467259) Ik heb onder google gezocht, maar noppes. Als ik deze melding wegklik, dan werkt de PC normaal. Probleem doet zich sinds enkel dagen voor. Mogelijk na installatie Spybot. Ik heb nu een ghost teruggezet van 6-10, maar het probleem doet zich nog gewoon voor.
  • Ik heb ook onder Google gezocht en kwam met de volgende link, jammer dat je hier absoluut niet wijzer van wordt. Het geeft alleen aan dat de fout waarschijnlijk wordt veroorzaakt door een in Visual Basic geschreven programma. [url]http://www.visualbasicforum.com/showthread.php?t=63501[/url]
  • Ik ben er achter gekomen, dat een bepaalde bewerking in CorelDraw 8 er toe leidt, dat bij opnieuw opstarten deze foutmelding verscheen. Na bewerking in CD8 kreeg ik ook al een foutmelding dat de bewerking ongeldig is. Na verwijdering van CD8 lijkt alles zonder foutmeldingen op te starten. Ik dacht ook, dat Visual Basic in CD zit op één of andere manier. Bedankt voor je reaktie.
  • Wellicht had je niet de laatste [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=BF9A24F9-B5C5-48F4-8EDD-CDF2D29A79D5]versie[/url]?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.