Vraag & Antwoord

OS Windows

simpel vraagje ? moet kunnen

Anoniem
ludere
8 antwoorden
 • Hoe kan ik de gele text vensters uitschakelen, je weet wel , als je over een pictogram gaat :)
  en dan nog dit in explorer als ik een link aanklik in een page, opent die altijd in een klein(er) venster, hoe verander ik dit?

  Ik weet het allemaal simpele vraagjes, maar toch het scheelt me weer heel wat zoekwerk. bedankt.

  OS = Win XP home
 • Vraag 1: kan dit niet met winxp anti-spy? (not sure).
  Vraag 2: Iets heel doms van IE, maar hij onthoud niet dat jij een scherm hebt gemaximaliseert. Hier dus de manier om het scherm altijd gemaximaliseert open te krijgen:

  Start IE > zet het scherm helemaal in de linker boven hoek > sleep aan de rechterhoek het scherm helemaal naar rechts onder, zodat je scherm 'gemaximaliseert is'.

  Nu zal het scherm voortaan in dit formaat openen.

  Als je het scherm 'echt' gemaximaliseert wil hebben, moet je daar een bepaald proggie voor downen (IE maximaliser oid).

  Jochem
 • Dat kleine schermpje moet je uittrekken aan de zijkanten. NIET OP DE MAXIMAAL KNOP DRUKKEN. Hierna de Ctrl-toets ingedrukt houden en scherm sluiten. De volgende keer wordt het scherm op de gewenste grootte geopend.
 • CTRL toets is nergens voor nodig.

  Jochem
 • Vraag 2:
  IE openen. Klikken op een link. Sluit het eerste venster. Sleep met de muis het tweede kleinere venster tot zijn maximum afmetingen, en sluit het met het kruisje rechts bovenaan.
 • [quote:16faf3e821]Als je het scherm 'echt' gemaximaliseert wil hebben, moet je daar een bepaald proggie voor downen (IE maximaliser oid). [/quote:16faf3e821]

  indeed: http://www.jiisoft.com/iemaximizer/index.htm
  die gebruik ik, omdat ik het irritant vind als het scherm wel het hele beeld vult, maar toch nog dat 'pictogram' heeft (waar je op moet klikken als je maximaliseert)
 • En ik vind het juist anders. Ik vind het namelijk nogal onhandig dat je eerst moet minimalizeren, om het scherm snel een ander formaat te maken 8).

  Jochem
 • vraag 1: Waarom zou je dat willen? Of bedoel je die ballonnetjes van "er is te weinig schijfruimte" en dat sort mededelingen? Dat kun je uitschakelen dacht ik met TweakUI, van Microsoft Powertoys

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.