Vraag & Antwoord

OS Windows

xp inbellen valt steeds weg

6 antwoorden
  • hallo, Recent een PC opgeschoond voor een ander en XP op C-schijf onder ntfs geinstalleerd. D- en E-schijf niets aangedaan (FAT32). Wat mij opviel was dat ik bij systeem/apparaatbeheer GEEN netwerkadapters zag staan (regel is er gewoon niet). De modem kreeg ik eerst ook niet actief.(in modem eigenschappen gaf appaaraat GEEN conflicten aan) Vandaag kreeg ik belletje dat de PC na inbellen slechts 10-20 minuten op internet blijft en er dan spontaan mee ophpudt. Opnieuw inbellen luklt wel weer, maar zeer ongelijkmatig (5, 10 , 15, 3 etc minuten) wordt de verbinding verbroken. De telefoonlijn en de provider zijn goed, want die wordt ook gebruikt voor een laptop en daar wordt de verbinding NIET verbroken. Wie kent dit probleem? Wat is oplossingsrichting? dank frank
  • Meestal staat er bij de e-mail opties "Verbinding verbreken na verzenden/ontvangen". Ook het wisselgesprek wil wel eens dwarszitten.
  • Heb je de juiste drivers voor je modem, staat er nergens aangevinkt "inbelverbinding verbreken als hij niet actief is" oid.
  • helaas: 1)het vinkje bij afmelden na ontvangs/verzenden bericht is NIET aanwezig. Deze suggestie is helaas niet de oplossing misschien: 2)de drivers kan ik proberen. ga daar achteraan. deze vraag blijft: 3)de vraag waarom in apparaatbeheer de externe adapters NIET staan blijft voor mij het grootste raadsel graag jullie steun en tips.
  • Okee, je lost hiermee niet het probleem op maar omzeilt het maar het is een manier: Met Norton System Works kun je instellen dat ie bijv. elke minuut ff pingt naar de Symatec server, dan blijft de verbinding wel...
  • De oplossing is gevonden; het was een wormvirus.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.