Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

windows aanmelding

None
4 antwoorden
  • Mijn computer start steeds op met de windowsaanmelding. Ik heb geen wachtwoord ingevuld, dus met enter gaat hij door. Kan ook met Esc. Maar ik wil dat venster eruit hebben. Misschien moet ik Windows wel opnieuw installeren, maar er moet toch een gemakkelijker weg zijn.
    Gerda
  • In je Windows directory staan enkele *.pwl bestanden. Als je deze verwijdert met het DOS-commando 'del c:\windows\*.pwl' (zonder quotes uiteraard) en daarna je PC opnieuw opstart wordt er nog één keer gevraagd om een wachtwoord in te vullen. Als je het wachtwoord nu leeg houdt, wordt er later niet meer gevraagd om een wachtwoord in te vullen.
  • En het helpt ook om, in de Netwerkeigenschappen, aan te geven dat je je niet bij het netwerk wilt aanmelden - kies de gewone Windows aanmelding.
  • http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/q152/1/04.asp&NoWebContent=1

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.