Vraag & Antwoord

OS Windows

Java

5 antwoorden
  • Ik heb sinds kort Windows XP. Mijn scripts werkte niet meer. Bij www.sun.com heb ik verschillende keren getracht om java te downloaden en installeren. Maar ik krijg steeds de melding dat er iets aan mijn systeem of instellingen mankeert. Ik heb Adwatch, Adware en de firewall van Norton uitgeschakeld. Wat is er nog te verzinnen?
  • Misschien staan de beveiligingsinstellingen van Internet Explorer te hoog.
  • hoikes, ga naar google en tik opera in en download deze samen met java en alles moet naar behoren werken(althans was bij mij toch het geval) veel succes elios
  • Download Java van http://www.fladder.nl/msjavx86.exe. Of http://java-virtual-machine.net/download.html Er is ook nog een mogelijkheid om hem bij Sun te downloaden maar deze heeft helaas minder mogelijkheden : http://java.sun.com/getjava/download.html SP1 heeft java, maar SP1A nièt !: Service Pack 1A heeft de JVM juist weer niet, vanwege een license-ruzie tussen M$ en Sun. Zorg er dus voor dat je SP 1 te pakken krijgt, niet SP 1A.
  • Ik had dit onlangs ook en toen inderdaad zoals m@rc al zei de internet beveiliging opties verzet en toen lukte het wel. Dit doe je via internet opties en dan beveiliging en dan op standaart niveau zetten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.