Vraag & Antwoord

OS Windows

windows verwijderd...

5 antwoorden
  • Een vriend van mij heeft zijn computer aardig verneukt omdat kazaa's shared folder stond ingesteld als C:\, er stonden dus in kazaa allerlei files onder 'overige', wat doet die slimmerik...delete alles --> tot gevolg dat windows niet meer kan worden opgestart.. Nu heb ik die harde schijf eruit gehaald en die als slave op mijn eigen computer gezet..Veel bestanden die hij nog nodig heeft zijn ook weg...Weet er iemand dus een oploosing hoe ik alles terug kan krijgen? Of een recovery tool die gratis is want al die demos heb ik niets aan omdat die niks terugzetten voordat je het koopt... Het was trouwens windows millenium en ik heb die CD er hier niet van liggen.. Alvast bedankt.
  • De beste manier zal denk ik toch een herinstallatie zijn.
  • Misschien kan je met [url=http://www.pcinspector.de/file_recovery/nl/welcome.htm]PC Inspector[/url] nog wat verloren zaken terughalen. Maar om je systeem weer werkende te krijgen moet ik me helaas ook aansluiten bij Leo S: Herinstallatie van Windows.
  • Dat wil ik ook...maar ik wil eerst alle belangrijk files (schooldocumenten) terug hebben, dan formateer ik gewoon en herinstalleer, das logisch :)
  • Of Drive Rescue Zoeken op google naar 'data recovery' levert tallozo links op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.