Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 2000 en Outlook 97

Anoniem
olivier
4 antwoorden
 • Ik heb een probleem met outlook op een w2k sp4 machine.
  Het is namelijk het volgende > wanneer ik als administrator outlook installeer in een nt-dom kan ik outlook zonder problemen openen.
  Wanneer de gebruiker inlogt en outlook wil openen krijg ik een foutmelding. Iets in de zin van "applicatie opnieuw installeren".
  Wanneer ik dan van de gebruiker een hoofdgebruiker maak kan hij outlook wel openen. Maar het nadeel is dan wel als hoofdgebruiker dat hij kan installeren wat hij wil.
  Is er nergens geen keyinstelling in het register waar je de rechten op kan wijzen, zodat de gebruiker alsnog outlook kan openen als gewone gebruiker?
 • Waarschijnlijk heeft de hoofdgebruiker wel rechten op de map waarin outlook de mail, e.d. bewaard en de gewone gebruiker niet. Zoek die map op en controleer de rechten daarop van de gewone gebruiker. Pas die zo nodig aan.
 • [quote:35b3299282="HermanH"]Waarschijnlijk heeft de hoofdgebruiker wel rechten op de map waarin outlook de mail, e.d. bewaard en de gewone gebruiker niet. Zoek die map op en controleer de rechten daarop van de gewone gebruiker. Pas die zo nodig aan.[/quote:35b3299282]

  Welke map bedoel je dan?
  Er wordt met een mailserver gewerkt, dus daar zal het niet aan leggen.
 • Naast de mail dient ook de instellingen opgeslagen te kunnen worden.
  Welke map dat is hangt af van de wijze van installeren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.