Vraag & Antwoord

OS Windows

icons veranderen in xp pro

5 antwoorden
  • Hi, hoe kan ik in xp pro icons veranderen? prullebak en alle andere icons zijn die wel te veranderen? dank voor jullie antwoorden. Roland
  • rechter muis klick dan veranderen.
  • Ouwe rot dank voor je antwoord maar ik begrijp het nog niet helemaal. bijv. met eigenschappen van verkenner kan je een ander pictogram kiezen maar met de prullebak niet. moet dat dan ergens anders gebeuren? met planet download zag ik een leuke site voor nieuwe icons maar het lukt me niet om het voor elkaar te krijgen. grtx. Roland :roll:
  • Voor de prullenbak ligt het iets anders: op je bureaublad rechtsklikken, Eigenschappen, dan tabblad Bureaublad, links onder: Bureaublad aanpassen. Daar zie je in het schuifvenster enkele aparte vermeldingen staan, o.a. prullenbak vol en prullenbak leeg. Klik op vb. prullenbak leeg en dan eronder op Ander Pictogram. Dan kan je op zoek gaan naar een gepast pictogram. In windows zitten eigenlijk vrij weinig pictogrammen. Daarom heb ik er een boel van het net gehaald en onder mijn documenten in een aparte map gezet.
  • Passer, dank je wel dit is wat ik zocht. Kan ik ook het icoon van de verkenner wisselen en waar doe ik dat dan? bvd. grtx. Roland :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.